مبانی نظری و پیشینه پژوهش رقابت جویی (رقابت طلبی) (فصل دوم)

ساخت وبلاگ

مبانی نظری و پیشینه پژوهش رقابت جویی (رقابت طلبی) (فصل دوم)

مبانی نظری و پیشینه پژوهش (فصل دوم پایان نامه ارشد) رقابت جویی (رقابت طلبی) در 32 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

دانلود مبانی نظری و پیشینه پژوهش رقابت جویی (رقابت طلبی) (فصل دوم)

مبانی نظری و پیشینه پژوهش (فصل دوم پایان نامه ارشد) رقابت جویی (رقابت طلبی)
مبانی نظری رقابت جویی
مبانی نظری رقابت طلبی
پیشینه پژوهش رقابت جویی
دسته بندی پیشینه متغیر های روانشناسی
فرمت فایل doc
حجم فایل 38 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 32

.

مبانی نظری و پیشینه پژوهش (فصل دوم پایان نامه ارشد) رقابت جویی (رقابت طلبی) در 32 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

.

.

.

توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)

 

همرا با منبع نویسی درون متنی فارسی و انگلیسی به شیوه APA  جهت استفاده فصل دو پایان نامه

توضیحات نظری در مورد متغیر و همچنین پیشینه در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه

رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب برای فصل دو پایان نامه

 

منبع :                          دارد (به شیوه APA)

نوع فایل:                      WORD و قابل ویرایش با فرمت doc

 

قسمتی از مبانی نظری متغیر:

 

رقابت جویی

رقابت طلبی نیز جزء خصوصیات افراد کمال­گرا است، با توجه به خصوصیاتی که از افراد کمال­گرا ذکر گردید تمایل به رقابت و برتری جویی نیز از خصوصیات بارز این افراد است.از طرفی نامیدن فرد به نام تیزهوش به شخص توقع بالایی را از خود القا می نماید. و از طرف دیگر والدین و معلمان از کودکانی که توسط متخصصان سنجش، تیزهوش معرفی می شوند،  انتظار دارند که در همه زمینه های عالی عمل کنند. زندگی تحت تاثیر انتظارات غیر واقعی و بالا ممکن است کودک را از پذیرش خود به عنوان یک فرد غیر کامل ناتوان کند. به ویژه در صورتی که محبت و پذیرش  کودک به موفقیت او وابسته باشد. بنابراین ممکن است این انتظارات زمینه ای برای رشد کمال گرایی در کودکان تیزهوش باشد برخی دیگر از شواهد نشان می دهد که تیزهوشان در معرض آسیب های ناشی از کمال گرایی هستند. به نظر لوسیکرو جفری[1](2000) کودکان تیزهوش دارای کمال گرایی تجویز شده از سوی اجتماع هستند و از کامل بودن به عنوان ابزاری برای حفظ خود – ارزشمندی استفاده می کنند. کمالگرایی در دختران تیزهوش منجر به تلاش بی پایان برای رسیدن به اهداف غیر منطقی می‏گردد(جمشیدی، آقا دلاور پور، حقیقت، لطیفیان، 1388).

 

2-3-1-عوامل رقابت جویی و رابطه آن با پیشرفت تحصیلی

رفتارهای انسان و تعامل های او با دیگران ممکن است در سه حالت، همکاری، رقابت و فرد گرایی صورت گیرند. در موقعیت های همکاری، دستیابی افراد به اهداف شان با یکدیگر همبستگی مثبت دارد. در این گونه شرایط، به سود فرد است که موجب تسهیل پیشرفت سایر اعضای گروه شود. در موقعیت های فعالیت فردگرایی دستیابی فرد به هدف ش مستقل از دیگران است.

اما، در موقعیت های رقابت جویی، دستیابی افراد به اهداف شان با یکدیگر همبستگی منفی دارد، یعنی زمانی که یک فرد به هدفش می رسد، سایر افرادی که با او در رقابت هستند از رسیدن به اهداف شان باز می مانند. در این گونه شرایط، فرد سعی می کند عمکلردش بالاتر از دیگر رقیبان باشد. بسیاری از مطالعات تجربی نشان می دهد که تجارب هکاری بیش از تجارب رقابت جویی یا فرد گرایی باعث ارتقاء و پیشرفت روابط سودمند و حمایت کننده و همچنین تحول شناختی و اجتماعی می شود(جانسن، 1981؛ به نقل از صادقی، 1390).

مید( به نقل از دویچ، 1949؛ به نقل از صادقی، 1390) در تعریف خود از رقابت، آن را به معنای عمل جستجو یا تلاش برای کسب چیزی که فرد دیگری نیز همزمان در پی به دست آوردن آن است تعریف می کند؛ و دویچ(1949؛ به نل از صادقی، 1390)، می گوید: رقابت بین دو نفر یا اشخاصی بیش از دو نفر یا گروهی دارای هدف که به طور مستقیم با هم متضاد هستند، اتفاق می افتد.

2-3-2-انواع رقابت طلبی در افراد

2-3-2-1-رقابت طلبی مستقیم

رقابت طلبی مستقیم متضمن مبارزه با افراد علیه همدیگر است، که هر کس سعی می کند موفقیت های خود را به حداکثر و موفقیت های رقیب را به حداقل برساند(صادقی، 1390).


1 . Locicero & Jeffery


رقابت طلبی و خودکارآمدی

منظور از خودکارآمدی میزان اطمینانی است که هر فرد به توانایی خود در زمینه اجرای مجموعه ای از کارها یا انجام یک تکلیف خاص ابراز می نماید. بندورا(نیو و همکاران، 2011 و موریس، 2002)، خودکارآمدی به ادراک توانایی­ها برای انجام دادن عملی که مطابق میل است، اشاره می­کند. خودکارآمدی به این معنی است که فرد فکر کند که قادر است پدیده­ها و رویدادها را برای رسیدن به وضعیت مطلوب(نیو و همکاران، 2011) با رفتار و کردار مناسب خود سازمان دهد(جین و داوسون، 2009). به اعتقاد ژائو(2006) خودکارآمدی تعیین کننده مهمی در پیش بینی تدریس کارآمد معلمان و عملکرد تحصیلی دانش آموزان است و بر توانایی دانش آموزان برای غلبه بر مشکلات(گا و دی، 2007) تاثیر می‏گذارد. علاوه بر اینها، نقش خودکارآمدی به عنوان یک متغیر واسطه ای در پژوهش‏های بسیاری(مانند شوارتز و همکاران، 2011) بررسی شده است. 



 . Nie

 . Muris

. Zhao

. Gu & Day

. Schwartz

دانلود مبانی نظری و پیشینه پژوهش رقابت جویی (رقابت طلبی) (فصل دوم)

پایان نامه کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی کنترل موجودی در انبار...
ما را در سایت پایان نامه کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی کنترل موجودی در انبار دنبال می کنید

برچسب : مبانی نظری و پیشینه تحقیق,مبانی نظری و ساختار موسیقی ایرانی,مبانی نظری و پیشینه پژوهش,مبانی نظری و فرآیند طراحی شهری,مبانی نظری و اصول مدیریت آموزشی,مبانی نظری ویژگی های شخصیتی,مبانی نظری,مبانی نظری ورزش,مبانی نظری وندالیسم,مبانی نظری و ادبیات تحقیق, نویسنده : myaserfileg بازدید : 188 تاريخ : پنجشنبه 22 مهر 1395 ساعت: 19:10